Levering en retourbeleid

Levering en retourbeleid Leuck & Zo

 

  1. Bestellen

1.1 Door een bestelling te plaatsen via onze webshop, gaat u akkoord met deze bestel- en leveringsvoorwaarden.

1.2 Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

  1. Levertijd

2.1 Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. In de meeste gevallen worden bestellingen binnen Nederland binnen 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

2.2 Houd er rekening mee dat wanneer u producten met naamstickers bestelt, de levertijd kan oplopen tot 4 werkdagen vanwege het handgemaakte karakter van de stickers. Wij waarderen uw geduld in dit geval.

 

  1. Verzending

3.1 Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland.

3.2 Voor leveringen naar België kan de bezorging enkele dagen langer duren dan binnen Nederland. In de meeste gevallen duurt het niet langer dan 6 werkdagen.

3.3 De verzendkosten bedragen €2,95 voor zowel leveringen binnen Nederland als naar België.

3.4 Bij bestellingen boven de €20,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

  1. Retourbeleid

4.1 Als u niet tevreden bent met uw bestelling of als er een probleem is met de producten, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

4.2 U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Houd er rekening mee dat drinkflessen alleen kunnen worden geruild als ze niet zijn gebruikt om hygiënische redenen. Als een drinkfles is voorzien van een naamsticker, kan deze ook niet worden geruild.

4.3 Vanwege het handgemaakte karakter van sommige producten, zoals naamstickers, kunnen deze niet worden geruild. Echter, als er een probleem is met de kwaliteit van deze producten, zullen we graag samen met u naar een gepaste oplossing zoeken.

4.4 De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

4.5 Retourzendingen dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking en in ongebruikte staat. Zodra we de retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugstorten op uw rekening.

  1. Privacy

5.1 Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. Raadpleeg ons privacy beleid voor meer informatie.

 

  1. Contactgegevens

6.1 Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

Deze bestel- en leveringsvoorwaarden zijn van kracht vanaf 1 mei 2023 en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is raadzaam om deze voorwaarden regelmatig te controleren.